Bram van Hedel winner of Smart Trucker Challenge

Only available in Dutch

ERP, 6 juli 2016 - Bram van Hedel is de winnaar geworden van de Smart Trucker Challenge. De 12-jarige scholier uit Veghel nam het tijdens TEDx-Veghel op tegen diverse professionals uit het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid.

 
Met een indrukwekkende highscore van 719.700 punten werd Bram de trotse winnaar van de online game van Van den Bosch Transporten en Quintiq. Het spel is ontwikkeld om de bezoekers van TEDx-Veghel op interactieve wijze kennis te laten maken met de moderne wereld van transport en supply chain management.

In de stand van Van den Bosch Transporten en Quintiq werden bezoekers uitgedaagd bulkgoederen zo snel en efficiënt mogelijk naar de juiste bestemming te vervoeren. De combinatie van gehaalde deadlines, brandstofverbruik, genomen rust, etc. bepaalde het uiteindelijke resultaat.
 
Bram van Hedel vestigde de highscore. Daarmee wint hij een dinerbon voor restaurant P’rooflokaal in Veghel. Van den Bosch Transporten en Quintiq feliciteren hem nogmaals met deze knappe prestatie. Directielid Marcel Wouterse: “Zo zie je maar weer dat de jeugd de toekomst heeft en uitblinkt op het gebied van technologie.” 

Klik hier om de Smart Trucker Challenge te spelen.


Bram van Hedel wint een dinerbon voor het P’rooflokaal in Veghel