News Items

Only available in Dutch

Van den Bosch vergroot inzet charters

De groeistrategie van Van den Bosch Transporten werpt haar vruchten af; de vraag naar de dienstverlening neemt toe. Deels gaat de logistiek dienstverlener deze werkzaamheden zelf uitvoeren. Deels zal de benodigde capaciteit door ingehuurde subcontractors.

Sinds de aanvang van de groeistrategie in 2011 is het aantal Nederlandse subcontractors bedrijven waarmee Van den Bosch Transporten werkt aanzienlijk toegenomen. Uitgangspunt voor Van den Bosch blijft voornamelijk dat subcontractors worden ingezet in het land van herkomst. Vanzelfsprekend is dit niet mogelijk bij grensoverschrijdende arbeid. Wel is dit reëel betreffende werk in havens en rondom terminals. Ook in 2014 verwacht de organisatie dus een groei van inzet van Nederlandse subcontractors.

Een zelfde trend neemt Van den Bosch Transporten waar in de landen waar zij tevens actief en gevestigd is. Zo kent haar Hongaarse en Duitse onderneming groei in het nationale en intermodale verkeer. Vooral de plaatsen en gebieden als de Ruhr, Hamburg, Bratislava, Wenen en Budapest dragen hier fors aan bij. Ook hier wint het intermodale spoor en boot verkeer het van het traditionele wegvervoer. Deze trend wordt nog eens versterkt door de ontwikkeling van de kosten van het wegvervoer zoals bijvoorbeeld toenemende tolkosten.