Estafettestokje Keep on Learning

Only available in Dutch

15 januari 2019 – Van den Bosch Transporten heeft het Estafettestokje ‘Keep on Learning’ ontvangen. Deze symbolische trofee is een erkenning voor de manier waarop de logistiek dienstverlener zijn medewerkers doorlopend uitdaagt om het beste uit zichzelf én elkaar te halen. ‘De beste mensen’ is een belangrijke pijler in de strategie om koploper in bulklogistiek te blijven. Keep on Learning is een initiatief van AgriFood Capital Werkt!, het regionale arbeidsmarktprogramma van Noordoost-Brabant.


Michiel van Kessel, Director Staff Services nam het Keep on Learning Estafettestokje namens Van den Bosch in ontvangst. “We vinden het bijzonder dat we op deze manier in de schijnwerpers worden gezet en zo een inspiratiebron kunnen zijn voor andere werkgevers. Het is een extra stimulans om te blijven investeren in onze mensen.” 

Groei en innovatie

Een leven lang ontwikkelen zit in de bedrijfscultuur van Van den Bosch. Voor elke nieuwe medewerker wordt een zogenoemd onboarding-proces in gang gezet en wordt de Van den Bosch Experience als belevingscentrum ingezet. In de Van den Bosch Academy wordt daarnaast theorie- en praktijktraining gegeven, voornamelijk aan chauffeurs. De Erpse onderneming hecht aan een goede basis voor de verdere loopbaan van medewerkers binnen het bedrijf en investeert voortdurend in het verder ontwikkelen van medewerkers.
Van Kessel: “In een complexe en competitieve omgeving willen we als logistiek dienstverlener voorop blijven lopen. Onze medewerkers vormen daarbij de motor voor groei en innovatie. We investeren doorlopend in Learning & Development en stimuleren onze medewerkers om het beste uit zichzelf én elkaar te halen.”
 
Keep on Learning-estafette
Bekijk hieronder het Keep on Learning-filmpje over Van den Bosch. Van den Bosch neemt het stokje over van installatiebedrijf Kemkens. De andere stokjeshouders waren: gastvrijheidsdienst-verlener Hutten, zorginstelling Sint-Jozefoord, machinebedrijf Metaal- en Lastechniek Van Nijnsel en vleesproducent Vion. Kijk voor meer informatie op www.keeponlearning.nl

Video: Keep on Learning @ Van den Bosch

Minimize